#Tamarinmusakisa -arvonnan säännöt

 

 

JÄRJESTÄJÄ

Tamarin Oy (”Tamarin” tai ”järjestäjä”)

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua kahdella tavalla:
1. julkaisemalla Instagram-palvelussa kuvan tunnisteella #tamarinmusakisa
2. kommentoimalla kuvan kera kilpailuviestiin Tamarinin Facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/ravintola.tamarin/

OSALLISTUMISAIKA

Arvontaan voi osallistua 14.6.-26.6.2018.

OSALLISTUMISOIKEUS

Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Palkintona on 2 kpl 3 päivän lippuja Jyväskylän Suomipop -festivaaleille (12–14.7.2018).

Voittaja arvotaan 27.6.2018 mennessä.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin tai Facebookin kautta, ja hänen etunimensä ilmoitetaan Tamarinin Facebook-sivuilla.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Tamarin vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Arvontaan osallistujat vapauttavat Tamarinin vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.

Tamarin ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Tamarinin niiden nojalla tekemiä päätöksiä.
Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Tamarinista riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin ja Instagramin käyttöehtoja.

Tamarin pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Tamarinin nettisivuilla.